Om sangskriveren

Berit Sundberg, indehaver af personlige festsange

 

Jeg er professionel sangskriver og tekstforfatter, det er mit fuldtidsjob og det har det været siden 1996 og derudover er jeg professionel billedkunstner, med eget online galleri - og jeg laver de danske oversættelser, rim og digte til www.123kort.dk.

Jeg har altid været meget glad for at skrive - og den glæde voksede da jeg som 14-årig skrev takkesangen til min egen konfirmation og siden hen er det blevet til mange tusinde personlige festsange og digte. Ofte til flere generationer i de samme familier.

Det er en dejlig og positiv oplevelse hver eneste gang jeg afleverer en personlig og glad tale eller festsang, hvad enten det er til bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb, jubilæum eller noget helt andet. De søde tilbagemeldinger har været helt overvældende - se min gæstebog her.

Når jeg maler og når jeg skriver festsange og festtaler kan jeg fordybe mig så meget i opgaven, at jeg ofte glemmer både tid og sted og derfor har jeg også brug for ro når jeg arbejder. Det betyder at min telefon altid er på lydløs, fordi det forstyrrer mig meget når jeg hives ud af min "kreative zone". Men her på siden kan du finde svarene på stort set alle spørgsmål.

Og for en god ordens skyld, så skal jeg lige bemærke, at da jeg netop arbejder som professionel tale- og sangskriver - og har haft min virksomhed i 27 år (tjek evt. cvr.dk), så betaler jeg både moms og skat, og kan derfor ikke tilbyde festsange til 400,-

Har du spørgsmål du ikke kan finde svar på her på siden, så er du velkommen til at kontakte mig på mail: berit@personligefestsange.dk,

 


Med venlig hilsen
Berit Sundberg