Om sangskriveren

Berit Sundberg, indehaver af personlige festsange
Mail: berit@sundberggrafik.dk

 

Jeg er professionel sangskriver, taleskriver, billedkunstner, grafisk designer og derudover er jeg udøvende billedkunstner, med eget online galleri. Jeg har været selvstændig siden 1996 med bl.a. langvarige kunderelationer i avis- og medicinalbranchen.

Jeg har i mange år haft en stor og brændende interesse for at skrive - og det er blevet til rigtig mange digte og personlige festsange. I øvrigt en interesse der startede da jeg som 14-årig skrev takkesangen til min egen konfirmation og siden hen er det blevet til mange tusinde festsange. Ofte til flere generationer i de samme familier.Det er en dejlig og positiv oplevelse hver eneste gang jeg afleverer en personlig og glad tale eller festsang, hvad enten det er til bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb, jubilæum eller noget helt andet. De søde tilbagemeldinger har været helt overvældende - se min gæstebog her.

Jeg lever som digital nomade, hvilket vil sige at jeg ikke har en fast arbejdsplads - eller sågar faste arbejdstider, jeg kan arbejde hvor som helst og når som helst hvis blot der er wifi. Men når jeg maler og når jeg skriver festsange og festtaler kan jeg fordybe mig så meget i opgaven, at jeg ofte glemmer både tid og sted og derfor har jeg også brug for ro når jeg arbejder. Det betyder at min telefon altid er på lydløs, fordi det forstyrrer mig meget når jeg hives ud af min "kreative zone". Men jeg tjekker selvfølgelig min mail mange gange dagligt, på hverdage mellem 8.30 og 16.00, så jeg er ganske nem at træffe alligevel :)

Og for en god ordens skyld, så skal jeg lige bemærke, at da jeg netop arbejder som professionel tale- og sangskriver - og har haft min virksomhed i 22 år (tjek evt. cvr.dk), så betaler jeg både moms og skat, og kan derfor ikke tilbyde festsange og taler til 300,-

Har du spørgsmål så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig på mail: berit@sundberggrafik.dk

 


Med venlig hilsen
Berit Sundberg

Linkedin / Facebook / Malerier / Instagram

Eller læs evt. også denne artikel om mig som sangskriver

Eller artiklen her om konfirmationssange