Søger du en professionel sangskriver til din festsang?

 

Din sangskriver

Bag Personligefestsange.dk står den erfarne og meget benyttede sangskriver Berit Sundberg. Berit har mere end 30 års erfaring som både sangskriver og tekstforfatter og derudover er hun billedkunstner og grafisk designer.

Står du og mangler en festsang til barnedåben, konfirmationen, fødselsdagen eller noget helt fjerde, så kan Personligefestsange.dk hjælpe rigtig dig godt på vej.

Den professionelle sangskriver Berit Sundberg hjælper dig igennem hele forløbet. Det skal ikke være svært at få lavet en festsang! Derfor foregår det hele også online. Det betyder, at du kan få skrevet din sang fra alle landsdele eller sågar fra udlandet

Hvad kan man forvente af en professionel sangskriver?

Hos Personligefestsange.dk er Berit i den grad opmærksom på det personlige i en festsang. Derfor er det også naturligt, at stille høje krav til din sangskriver. Sangen skal udføres i en grad, så alle i selskabet kan synge med. Berit er klar til at indfri dine forventninger. Berit foretrækker at føre dialogen online, og det gør hun af flere årsager. Først og fremmest er det mere effektivt, rent tidsmæssigt, og dernæst får Berit muligheden for at modtage materialet beskrevet med dine helt egne ord. Det giver et unikt indtryk af det, du ønsker at udtrykke med din festsang, og hvordan DU ønsker at sige det.

Hvilke typer af sange kan man bestille?

Der er reelt ingen grænser for hvilke slags festsange, der er muligt at få skrevet. Personligefestsange.dk har bred erfaring inden for adskillige anledninger. For blot at nævne få af de anledninger Berit har erfaring med, er det eksempelvis festsange til barnedåb, konfirmation, fødselsdag, bryllup, studentergilde, jubilæum, loger og lignende. Der findes som nævnt altså ingen grænser, og selvom det er et helt specielt arrangement, kan Personligefestsange.dk alligevel hjælpe dig. Du skal absolut ikke holde dig tilbage, hvis du er nervøs for, om opgaven ikke kan klares. Der er rig mulighed for at skrive en sang skræddersyet til det arrangement, du skal til eller selv holde.

Berit kan som professionel sangskriver også tilbyde dig en lettere løsning, hvis du blot søger noget ekstra sjovt til festen eller har svært ved at finde tid til stikord. Der tilbyder Berit nemlig færdige allround festsange, som du kan bruge som en festlig ekstra gave til festen, og som i øvrigt ligger i et rigtigt lavt prisleje. Der kan du blot ændre navn og afsender, så her er processen meget enkel, hvis du skulle være under et tidspres eller lign. Personligefestsange.dk vil dog altid være klar til at hjælpe dig med den perfekte festsang helt fra bunden. Du kan altid henvende dig med et ønske, også selvom du måtte være under et tidspres. Dog skal du være opmærksom på, at der kan være et express-tillæg ved hurtig levering, se mere under priser.

Hvor lang tid tager det at få lavet en sang?

Personligefestsange.dk har som udgangspunkt 2-3 leveringstid. Men der kan være længere leveringstid f.eks om foråret. Leveringstiden er altid afhængig af hvor mange bestillinger Berit har modtaget. Men der er mulighed for ekspres levering, hvis tiden er knap. Berit er fleksibel og forsøger altid at imødekomme dine ønsker.

Som sangskriver bruger Berit et moderne sprog, så vidt det er muligt, og herunder kan det være forkortelser og talesprog, da det vil personificere sangene og skabe mere plads til indhold. Personligefestsange.dk leverer altid en sang, hvor både rim og versefødder passer.
Du skal ikke tøve med at kontakte Berit, hvis du vil have skrevet din festsang af en professionel sangskriver. Du kan bestille din festsang lige her. Og du kan kontakte Berit her.

Læs også artiklen om konfirmationssange her